23948sdkhjf

Ny ägare i Clondalkin

Clondalkin Flexible Packaging Group byter ägare. Företaget är en ledande leverantör av flexibla förpackningar med totalt 11 produktionsenheter i Europa och USA. Nya ägare är det holländska investmentbolaget Egeria.
Tidigare ägare var det amerikanska investmentbolaget Warburg Pincus. I samband med ägarbytet har en ny VD och CFO tillträtt. Paddy Mullaney, tidigare VD för Clondalkin Flexible Packaging och Michel Jansen, tidigare CFO har lämnat sina poster. Anthonie Zoomers har tagit över som VD. Anthonie är en erfaren VD som har arbetat i en rad olika branscher, inklusive livsmedelsindustrin.

Ny CFO är Aschwin Hollander, som har en lång erfarenhet av en mängd olika kommersiella och finansiella roller med Stork Tryck Group, senast som CFO. Clondalkin Flexible Packaging Group levererar högkvalitativa innovativa förpackningslösningar. De 11 tillverkningsanläggningarna finns i Nederländerna, Tyskland, Schweiz, Storbritannien och USA. Kunderna finns i över 45 länder globalt och omsättningen ligger på cirka 400 miljoner euro. Egeria har en lång meritlista i att få internationella tillverkningsföretag att växa och utvecklas både organiskt och genom förvärv.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.107