23948sdkhjf

Flint Group bildar ny enhet

Flint Group, en av världens ledande tillverkare av tryckfärg, tryckplåt och andra förbrukningsvaror för grafisk produktion bildar en ny affärsutvecklingsenhet inom flexografi. I gruppen ska bl a Mats Lind, tidigare VD på Marvaco i Helsingborg, ingå.
Enheten kommer att ha sin bas i tyska Stuttgart och ledas av Friedrich von Rechteren som samtidigt också kommer att ansvara för Flint Groups försäljning inom flexografi i Europa, Mellanöstern och Afrika. Han kommer också att ingå Flin Groups seniora ledning för flexografiska produkter world wide.

I de nya enheten kommer ytterligare tre chefsmedarbetare att ingå med olika ansvarsområden. En av dem är Mats Lind som blir Business Development Manager med ansvar för flexibla förpackningar. Mats var tidigare VD på Marvaco i Sverige efter att ha sålt sitt familjeföretag Linds Flexo till finska Marvaco.

De andra två cheferna är Philipp Eissner, Business Development Manager, ansvarig för wellpapp och Dr. Joelle Bedat, Business Development Manager, ansvarig för flexografiska presstillverkare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078