23948sdkhjf

BAS och IKEA Food i samarbete

Stockholmsbaserade byrån BAS har inlett samarbete med IKEA Food kring förpackningsstrategi och design. Nya produkter kommer inom kort att fylla IKEA Food markets hyllor med inspiration och upptäckarglädje, rapporterar baws.se.
Samarbete gäller samtliga förpackningar i IKEAs matsortiment. Sortimentet har grupperats på ett helt nytt sätt som utmanar traditionell sortimentsindelning och gör det enklare för kunden att hitta rätt. Först ut är serierna ”Påtår” och ”Munsbit” som följs av ”Allemansrätten” och ”Sjörapport”, allihop klassiska svenska fenomen.

– Vi har gjort en lekfull och nytänkande kombination av design och story telling som ska bidra till nyfikenhet kring produkterna. Det blir en tydlig koppling till mat och dess sammanhang, med glimten i ögat, säger Marie Wollbeck, CD på BAS

Parallellt med den nya designen har IKEA Food produktutvecklat sortimentet med fokus på hälsa, miljömedvetenhet, kvalitet och prisvärde. Fler produkter ligger i lanseringsplanen så håll utkik på IKEA Food framöver för fler överraskningar.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064