23948sdkhjf

Apotekarnes på engångsglas för julbordet

Vem har sagt att glasflaskan är död? Vi översköljs med nylanseringar av ölsorter, alla i påkostade glasflaskor. Nu kommer även den mest älskade av alla svenska juldrycker, Apotekarnes julmust på engångsglas för det dukade bordet.


Introduktionen av Apotekarnes på 33 cl engångsflaska sker efter önskemål från kunderna, bland annat genom Apotekarnes Julmusts Facebooksida. Flaskan säljs styckevis och är dekorativ att ställa på julbordet. För alla som gillar julmust är den nya glasflaskan ett välkommet tillskott, till den befintliga 33 cl returglasflaskan.

– Både julölen och julmusten är två djupt förankrade traditioner i det svenska julfirandet och det känns alltid lika högtidligt att introducera årets sortiment. I år är vi lite extra glada att kunna ge alla julmustälskare en ny fin glasflaska som passar perfekt på julbordet, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

Precis som traditionen bjuder lanseras även en ny version av Apotekarnes Årsmust – julmust med varsam hemlig smaksättning på 75cl flaska med guldtryck och champagnekork.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078