23948sdkhjf

Schur Flexibles Group förvärvar holländska Zwart

Schur Flexibles Group, med huvudkontor i Baden, Österrike, har förvärvat en majoritetsandel i det holländska bolaget Drukkerij Zwart BV. Köpet är föremål för prövning av konkurrensmyndigheter.
Schur Flexibles producerar och distribuerar högkvalitativa flexibla förpackningslösningar för livsmedel, tobak och läkemedelsindustrin. Med förvärvet av Zwart, ett av de ledande holländska företagen inom samma marknad flexibla förpackningar, har koncernen kompletterat sin portfölj med en riktig specialist på förpackningstillverkning för mindre orderstorlekar.

Zwart levererar till internationella kunder inom produktkategorier som te, kaffe och konfektyr och är i allt högre grad representerade på europeiska och andra internationella marknader. Parallellt med sin mycket moderna och effektiva huvudanläggning i Amersfoort i Nederländerna, driver företaget även en produktionsenhet i S: t Petersburg i Ryssland. Den nuvarande ledningen kommer att finnas kvar och fortsätter att vara delägare i Zwart.

Med Zwart expanderar Schur Flexibles Group till totalt 13 företag med 13 produktionsenheter.

– Efter två år av konsolidering är detta det första förvärvet under vår nya ägare, Lindsay Goldberg, och initiera en ny tillväxtfas genom förvärv. Med förvärvet av Zwart fokuserar och stärker vi vår profil som leverantör av högkvalitativa flexibla förpackningslösningar, betonar Jakob A. Mosser, VD för Schur Flexibles Group.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063