23948sdkhjf

Stjernberg flyttar till nya lokaler

Stjernberg Automation fortsätter att expandera och flyttar nu till större lokaler.
– Det är andra gången vi flyttar på bara några år, berättar Stjernberg Automations VD Magnus Stjernberg. Vi har redan hunnit växa ur våra nuvarande lokaler, då vi fått in projekt som kräver större monteringsyta, säger Magnus Stjernberg.

Det blir ingen lång flytt.

– Vi flyttar till en annan byggnad på samma gata, så det blir ingen långväga flytt den här gången heller, säger Magnus Stjernberg.

Att företaget byter lokaler ännu en gång har fler orsaker.

– Under september har vi har anställt en till medarbetare som har bred kunskap och som kan hjälpa till med både konstruktion, montering, programmering och projektledning, berättar Stjernberg Automations HR-ansvariga Gunilla Stjernberg. Vi letar dessutom i dagsläget efter ytterligare en konstruktör samt fler programmerare, och är därför inte bara i behov av en större monteringsyta utan också fler kontor säger Gunilla Stjernberg.

Stjernberg Automations nya adress blir Magasingsgatan 29, Kungsbacka. Den nya adressen gäller från och med den 1 november.

Om Stjernberg Automation

Stjernberg Automation AB erbjuder ett totalåtagande för produktionslösningar med automation och laserprocesser optimerade utifrån kundnytta, användarvänlighet och design. Verksamheten bygger på tre områden; automation, laser och laser+automation.

Företaget levererar både utrustning för laserbearbetning såväl som annan kringutrustning och automation. Det kan vara allt från enklare hanteringsutrustningar till komplexa robotstationer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079