23948sdkhjf

Jimmy Sterner ny VD i Beneli

Jimmy Sterner har utsetts till ny VD i Beneli AB. Jimmy Sterner tidigare haft flera ledande roller inom globala bolag som Rexam/Ball och SWEP med fokus på en hållbar företagsutveckling och kommer närmast från egen konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling.
Jimmy Sterner ersätter Robert Östman som varit VD sedan 2014 och går vidare till nya uppdrag inom företaget.

– Beneli har under tidigare VD Robert Östmans ledning genomfört en bred marknadsutveckling med gott resultat. Genom vår produktutveckling av såväl grafiska etiketter som ”smarta” etiketter med tryckta elektronikkretsar har vi skapat attraktiva lösningar för våra kunder och nya marknader. Robert har nu uppdraget att fortsatt arbeta med vår marknadsutveckling och att stärka Benelis närvaro på nya marknader, säger Göran Sjöholm, Ordförande i Beneli AB och fortsätter;

– Genom Jimmys upparbetade erfarenheter inom processtyrning och företagsutveckling kommer vi nu att få förutsättningar att fortsatt utveckla vår produktion för att möta de nya produkternas krav på kapacitet, precision och kvalitet samt inte minst långsiktigt hållbara produktionsprocesser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078