23948sdkhjf

Rosa förpackningar i Scanfill-material

Scanfills samarbete med danska förpackningsföretaget Plus Pack har visat sig vara ett vinnande koncept. Scanfill levererar omkring 500 ton årligen till Plus Pack. Nu utökas samarbetet med en gemensam satsning på att stödja Bröstcancerfonden!
– Vi fick en förfrågan från Plus Pack om ett samarbete för att stödja Bröstcancerfonden. Självklart är vi med på detta. Nu kan Plus Packs kunder välja Scanfills förpackningsmaterial i rosa. Självklart blir det en kostnadsökning för oss på Scanfill, men det bjuder vi på. Våra kunder betalar inte mer för rosa förpackningar. Genom denna möjlighet kan nu miljontals rosa livsmedelsförpackningar lysa upp varuhusens hyllor och sätta få fokus på bröstcancerfonden. Samtidigt stödjer Plus Pack med 100 000 danska kronor, avslöjar Scanfills försäljningsansvarige Oscar Hugoson.

– Att på detta sätt kunna bidra till att sätta fokus på insamlingen till Bröstcancerfonden känns viktigt. Vi vet att ett stort antal kunder kommer att använda sig av denna möjlighet. Vi får se hur det totala utfallet blir efter september månad. Nog borde ett stort antal livsmedelsförpackningar i rosa ge oss alla en påminnelse om insamlingen och positivt påverka oss att stödja Bröstcancerfonden, menar Oscar Hugoson.

Scanfill utvecklar och erbjuder miljövänliga produkter som består av 50 procent mineraler och hälften polymerer, som ger minimala utsläpp av växthusgaser samt avsevärda energibesparingar och betydligt mindre förbrukning av färskvatten. Självklart är materialet fullt återvinningsbart.

Scanfill är ett helägt dotterbolag till Polykemi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078