23948sdkhjf

Åbro utlyser designtävling

Åbro Bryggeri vill göra om designen på sitt premiumvarumärke Bryggmästarens och utlyser en designtävling. Tävlingen är öppen för alla designer/formgivare och i potten ligger såväl arvode som eventuell produktion.
Åbro Bryggeri öppnar dörren för alla Sveriges designers för att sätta ny look på sitt mest populära varumärke i premiumklassen Bryggmästarens. Du kan vinna den konceptuella delen oavsett om du representerar ett enmansföretag, är en student, eller en väletablerad design- eller formgivningsbyrå. Du kan också, om du representerar en stor organisation vinna produktionen av ditt designkoncept.

– Om du är ett enmansföretag eller driver en liten byrå utan produktionskapacitet så tar vi hand om produktionen. Det viktigaste är att vi får hjälp med en design i världsklass. Vi vill påpeka att vi inte gör det här för att komma undan med en billigare budget. Den som vinner denna pitch kommer att få ett fullvärdigt, marknadsmässigt byråarvode för sin designidé, enskild person såväl som en stor byrå, hälsar Åbro Bryggeri på sin hemsida.

Åbros Bryggmästare är ett öl som utvecklas av bryggeriets bryggmästare. Varje fredag så är Åbro Bryggeri inte Åbros utan Bryggmästarens och bryggmästarnas.



– Det är då vi unnar oss att satsa lite extra på kvalité, smak, och utveckling för att skapa det bästa ölet vår 160-åriga bryggartradition kan frambringa. Bryggmästarens är en äkta hantverksprodukt. Den bryggs med extra omsorg av förstklassiga råvaror, kort och gott ett öl för den verkliga ölälskaren.

Bryggmästarens har vunnit ett flertal internationella priser bl.a. Monde Selection och The Internationell Brewing Awards (bryggerivärldens Oscarsgala eller inofficiella Öl-VM). m.fl.

Läs mer om Bryggmästarens från Åbro och om tävlingskriterierna på http://redesign.abro.se/#start
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141