23948sdkhjf

Auktoriserad servicepartner för Honeywell och Bluebird

Lexit Group har tecknat avtal som auktoriserad servicepartner (ASP) till Honeywell (Intermec) och Bluebird.
– Som ASP gör vi nu snabba garanti- och servicereparationer för alla våra kunder från vårt eget servicecenter i Kløfta, säger affärsutvecklare Svein Degenes Lauritsen.

ASP-avtalet stärker Honyewell och Bluebird som tillverkare och Lexit Group som leverantör till sina kunder på den norska marknaden.

–Att utses till auktoriserad servicepartner är något vi är stolta över. Vi har rätt kompetens och resurser för att ta ansvar som ASP-partner för Honyewell och Bluebird, säger Degenes Lauritsen. Han menar att flera av Lexit kunder ser tydliga fördelar med den nya ordningen.

– De får nu maximal tillgänglighet för sina affärskritiska områden.

ASP-avtalet gör att Lexit Group nu övertar tillverkarnas serviceavtal i hela Norge.

– Tidigare har alla reparationer utförts av europeiska servicepartners. En sådan begäran kunde ta 1-2 veckor. Vårt servicecenter i Kløfta kan nu göra de flesta reparationer inom 24 timmar. I de fall där mobilprodukterna inte kan repareras, får kunderna tillgång till nya, säger Degenes Lauritsen.

– För flera av våra kunder är produkterna driftkritiska. Om olyckan skulle vara framme behöver de nu inte riskera längre driftstopp och kan fortsätta betjäna sina kunder på ett optimalt sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141