23948sdkhjf

Danska POS-företag går samman

De danska bolagen All Creative A/S och Pos-sible A/S går samman. Båda bolagen är specialiserade på design, konstruktion och tillverkning av Point of Sale material; POS, displayer, förpackningar, m m till företag inom en rad olika områden i Norden. Affären genomfördes den 1 augusti.
– Vi kommer att slå samman våra erfarenheter på en ny och spännande adress i Köpenhamns- området inom de närmaste månaderna. Således kommer vi att stärka närheten till många av våra kunder och kan från den här adressen erbjudande sparring för produktutveckling, dummyproduktion och grafiskt stöd, säger ledningen i ett pressmeddelande.

All Creative A/S kommer att vara företagets namn men de fortsätter att marknadsföra sig både som All Creative och som Pos-sible och ledningen av båda företagen fortsätter med oförminskad styrka.

– Vår samlade produktionsareal på Jylland är gott och väl 6 000 m2, och vårt nya försäljningskontor på Själland kommer att vara 750 m2 – sprängfyllt med snygga, kreativa och inte minst konkurrens- kraftiga lösningar för många olika tillämpningar. Dessutom har vi stärkt vårt samarbete med kompetenta och konkurrenskraftiga partners i Polen och de baltiska länderna och kan komplettera med lösningar där det kan vara positivt och meningsfullt för våra kunder, säger ledningen.

Det sammanslagna bolaget kommer att ha ca 50 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063