23948sdkhjf

iFoodbag visade sin unika kylkasse

På måndagen presenterade iFoodbag sin revolutionerande bärkasse för distribution av frys- och kylvaror för första gången. Företaget inleder ett samarbete med Mat.se som kommer att leverera livsmedel till sina kunder i iFoodbag.
– iFoodbag ger oss möjlighet att ta vårt koncept ett steg längre genom att ytterligare öka flexibiliteten för våra kunder med fler leveransalternativ. Att kylkedjan kan säkras även efter att varorna lämnat våra leveransbilar öppnar såklart en värld av möjligheter vilket kommer att märkas i vårt erbjudande redan under morgondagen (läs tisdagen), säger Måns Danielsson, vd på Mat.se.

Produkten är anpassad för e-handelsföretag som säljer livsmedel över nätet såväl som fysiska livsmedelsbutiker. Dess teknologi innebär enklare och miljövänligare transporter av frysta och kylda varor, ökad kvalité på livsmedlen och mindre behov av tillsatser. Med iFoodbag hoppas företaget kunna minska matsvinnet och rädda mat som tidigare blivit förstörd i exempelvis varmt klimat, eftersom papperskassen har en kyl- och frysfunktion som håller varor nedfrysta och kylda i upp till 24 timmar.

– Det känns otroligt roligt att kunna leverera den här världsunika tekniken efter sju års arbete. Produkten har potential att förenkla livet för så många, och det känns verkligen fantastiskt att äntligen kunna presentera den. Med den här världsledande teknologin kommer bärkassen att bli nästa globala storsuccé, säger Karl Fallgren, vd och grundare av iFoodbag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094