23948sdkhjf

iFoodbag visar revolutionerande kylkasse

iFoodbag visar för första gången sin omtalade kylbevarande papperskasse på en presskonferens idag måndag. Efter avtal med Mondi går man nu vidare och berättar om sitt samarbete med Mat.se.
– Vi tror att iFoodbag är den typen av nyhet som kommer att förenkla livet för många. Nu bjuder vi in till en presskonferens där vi för första gången visar upp vår revolutionerande kylkasse, säger Karl Fallgren, företagets VD och grundare.

Efter att nyligen ha tecknat ett avtal med det globala förpackningsföretaget Mondi är det dags för iFoodbag att ta nästa steg i den internationella utvecklingen.

– Nu inleder vi ett samarbete med Mat.se som kommer att leverera livsmedel på ett helt nytt sätt tillsammans med ett stort bilmärke. Mat.se kommer tillsammans med biltillverkaren möjliggöra smidig beställning av matvaror och recept direkt från bilen med leverans redan nästa dag.

– Det är också där vår unika bärkasse kommer in. iFoodbags teknologi gör att den vattentäta kassen är perfekt utformad för att klara av att hålla just livsmedel frysta och kylda upp till 24 timmar, olikt något annat som finns på marknaden idag, säger Karl Fallgren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156