23948sdkhjf

Ny digitalpress hos danska Color Label

Color Label A/S i Risskov, Danmark, som sedan tidigare har en HP Indigo WS6600, har nyligen tagit press nummer två i drift – en HP Indigo WS6800. Pressarna jobbar jämte 12 st flexopressar.
Företaget producerar så väl etiketter som shrink sleeves och förpackningar och det är mer än tydligt att både tid och flexibilitet sätts i första rummet hos Color Label.

– Ja, vi sätter verkligen ett värde på tid som vi även ser att våra kunder värderar högt. Vi vågar säga att vi idag är snabbast i Danmark. Vi kommer snabbt igång. Ifrån att vi fått in ett jobb är vi i produktion redan efter 10 minuter. Med kunder inom kemiteknisk och livsmedelsindustri samt detaljhandel är detta mer än betydelsefullt, berättar Erik Grønning, CEO/Direktör.

Lonnie Melskens, COO/Direktör instämmer.

– Vi har en lite annorlunda filosofi med vår inställning till tid och flexibilitet. Vi har bland annat beslutat oss för att köra våra båda HP Indigopressar i ett skift vardera. Detta gör vi just för att ”hålla öppet” för de riktigt snabba jobben.

Hos Color Label intygar man att produktionen håller samma jämnt höga kvalitet oavsett produktionsmetod.

– Vi levererar idag en oslagbar kvalitet oavsett större eller mindre serier. Det är mer än enkelt att matcha slutresultatet, oavsett produktionsmetod. Det gör oss maximalt flexibla och tillgängliga för våra kunder. Digitalt hanterar vi dessutom tre gånger så mycket fler jobb.

– Det digitala växer stadigt med private labelling, variabla inslag, kampanjprodukter i mindre serier m.m. Just-in-time-pricipen är vår framtid, menar Lonnie Melskens.

– Idag är vi till ca 30 % digitala, men med den här utvecklingen kan jag tro att vi inom en 5-årsperiod har utvecklats upp emot ca 80 %, avslutar Erik Grønning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093