23948sdkhjf

Nimo-KG distributör för isländska Sæplast

Skånska industriföretaget Nimo-KG har ingått avtal med Sæplast, att bli exklusiv distributör i Sverige för företagets plastbehållare.
Sæplast, ett isländskt företag som tillverkar högkvalitativa plastbehållare, och som enligt ett pressmeddelande uppges vara en av de ledande marknadsaktörerna inom den europeiska fiskeindustrin.

Företagets plastbehållare är uppbyggda enligt en sandwichkonstruktion som består av dubbla väggar och en kärna av skum, vilket gör dem stabila och stryktåliga. Då dess ytor är helt släta är det lättare att hålla dem rena och hygieniska än flera andra behållare som idag är förekommer inom fiskeindustrin.

För Sæplast innebär avtalet en ingång till flertalet nya marknader där Nimo-KG länge har varit en inarbetad aktör med stort förtroende.

– Vi har tidigare undersökt möjligheten att ge oss in på den svenska marknaden men vi har inte haft de nödvändiga kontakterna. Därför är det här samarbetet en positiv utveckling för oss. Nimo-KG är ett väletablerat företag på den svenska produkthanteringsmarknaden där de har ett gott rykte, och då särskilt inom charkindustrin, säger Holmar Svansson, försäljnings- och marknadschef för Sæplast.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.069