23948sdkhjf

Tre Form investerar i ny snabb termoformare

För att klara den ökade orderingången har Treform nyligen investerat i en ny toppmodern High-Speed maskin för termoformning. Med denna ökar effektiviteten med cirka 30 %. Det är bland annat fördelarna med förkortade inställningstider och ökad produktionshastighet som gör detta möjligt.
– Glädjande nog ser vi att efterfrågan på våra tjänster ökar. För att kunna tillgodose våra kunder höga krav har vi nu investerat i den nya maskinen. Investeringen ligger på drygt tre miljoner kronor, avslöjar Tre Forms VD Thomas Olsson.

Tre Form i Landskrona har i dag 12 anställda och ser ljust på framtiden.

– Vi märker av en ökad efterfrågan och därför är det viktigt att vi vågar satsa på framtiden. Investeringen i den nya maskinen är ett viktigt steg för att ytterligare öka vår konkurrenskraft, säger Thomas Olsson.

– Den nya maskinen gör Treform mer flexibel i sitt materialval till kunderna, eftersom vi här kan producera med olika typer av material som Scanfill (50% mineral), PP (Propenplast), A-PET (Polyetentereftalan) samt PS (Styrenplast), avslutar Thomas Olsson, VD på Tre Form i Landskrona.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078