23948sdkhjf

Designar ny förpackning för Alexandre Bonnet

Champagnehuset Alexandre Bonnet väljer även i år att samarbeta med en svensk modedesigner för att skapa en ny presentförpackning i begränsad upplaga. Årets designer är den prisbelönta modisten Malinda Damgaard med ett imponerande kundregister med personer som bl a Lady Gaga, Noomi Rapace, Kronprinsessan Victoria & Prinsessan Madeleine.
Malinda Damgaard har designat en presentförpackning i begränsad upplaga för Alexandre Bonnet Grand Réserve Brut och roséchampagnen Alexandre Bonnet Perle Rosé.

– Inspirationen till den här presentförpackningen har jag främst fått från modisten Rose Bertin som klädde den franska drottningen Marie Antoinette i de mest fantastiska huvudbonader. De kunde innehålla alltifrån stora skepp till rosetter, blommor och fjädrar.

– Champagnehuset Alexandre Bonnets marker användes redan under Marie Antoinettes tid för att odla druvorna till champagnen hon drack. I en modern tappning vill jag lyfta fram dåtiden in till nutid och till min värld där man inte behöver vara kunglig för att dricka champagne eller bära hatt utan kan göra det när man som helst behagar, säger Malinda Damgaard.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062