23948sdkhjf

Papyrus Supplies etablerar nordiskt centrallager

Papyrus Supplies etablerar ett skandinaviskt centrallager utmed E 4:an söder om Jönköping. Lagret kommer att omfatta drygt 17 000 kvadratmeter logistikyta i Torsvik, där bl a IKEA och Elgiganten sedan tidigare finns etablerade.
Papyrus Supplies är en av Nordens ledande grossister av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter och har 18 000 kunder inom serviceföretag, offentlig sektor och tillverkande industri. Det nya lagret är en del av företagets expansionsstrategi.

– Etableringen av ett skandinaviskt centrallager är en viktig del i att ytterligare förstärka servicenivån till kund. Prologisk Park Jönköping ger Papyrus Supplies rätt förutsättningar att i framtiden expandera verksamheten i Norden, säger Dan Andersson, VD på Papyrus Supplies.

Det nya lagret ska ligga i Prologis Park som totalt omfattar 82 000 kvadratmeter logistikyta, och där även DHL och Schenker tar plats.

– Vi är glada över att Papyrus Supplies har valt oss som samarbetspartner för etableringen av sin nordiska logistik- och distributionshub. Utvecklingen av Prologis Park Jönköping och vår pågående expansion i Göteborg och Ljungby är helt i linje med vår strategi att erbjuda toppmoderna logistikanläggningar på nordiska nyckelmarknader, säger Allan Lavén, regiondirektör Prologis Norden.

Prologis är en ledande leverantör av logistikfastigheter i Sverige, med cirka 354 000 kvadratmeter logistik- och distributionsyta.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078