23948sdkhjf

Invigde Bag-in-Box fabrik

Smurfit Kappa invigde i slutet av november en ny Bag-in-Box-fabrik i Ibi, Spanien, för att möta en växande efterfrågan i medelhavsområdet.
Företaget har investerat 28 miljoner euro i den ultramoderna anläggningen som är en av världens ledande Bag-in-Box-fabriker och integrerar produktionen av kranar och påsar under ett tak.

Med starkt automatiserade produktionslinjer och engagerade team produceras miljontals kranar och påsar varje månad för att möta den växande efterfrågan inom regionen. Smurfit Kappas kunders behov har stått i fokus när den nya anläggningen skapades, och vid invigning gavs dessa en djupare förståelse för processen, med möjlighet att utforska företagets lösningar i en utställningslokal samt ta del av ny kunskap i utbildningscentret.

– Öppnandet av den nya fabriken visar hur Smurfit Kappa kontinuerligt strävar efter att arbeta med våra kunder för att möta deras behov. Genom att investera i en toppmodern och högpresterande anläggning, kan vi säkerställa en lovande framtid för våra kunder på denna växande marknad, säger Tony Smurfit, Group President och COO.

– Grattis till alla som var involverade i att göra denna högteknologiska anläggning till verklighet.

– Den nya fabriken är ett stort steg upp för Bag-in-Box-segmentet både inom vårt företag och i medelhavsområdet. Det kunde inte ha kommit vid ett bättre tillfälle då efterfrågan på Bag-in-Box-förpackningar i toppklass från en tillförlitlig partner är större än någonsin, sade Pascual Martinez, General Manager.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062