23948sdkhjf

Silvrig insida stärker varumärket

Eleganta förpackningar med silverfärgad insida är något av ett signum för Mauboussins parfymer. Två nya varianter av doften Mauboussin Pour Lui av Lorience Paris lanseras nu i förpackningar av Stora Ensos Ensocoat 2S.
När man öppnar förpackningen speglas flaskan och varumärket på förpackningens silverfärgade insida. Effekten uppnås med en metallisk polyesterbeläggning på kartongen.

Den europeiska varianten Mauboussin Pour Lui In Black är en intensiv maskulin doft för den som lever livet fullt ut. Förpackningen är nattsvart och ska påminna om en stor, svart lyxbil full av dold kraft under huven, berättar Thierry Faucon, som är Creative Director på Lorience Paris.

Både flaskan och förpackningen är en lek med matta och glansiga ytor. Den jämnsvarta ytan är krävande att trycka och specialeffekterna kräver perfekt släthet.

De nya varianterna av Mauboussin Pour Lui presenteras vid Stora Ensos monter AB20 på PCD Paris den 4-5 februari 2015. Lorience Paris kommer även att presentera dem på TFWE Singapore och IAA DFS Orlando nästa år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078