23948sdkhjf

Etikettsystem som garanterar äkta vara

Brady Brand Protection har utvecklat ett system för produktautentisering åt företaget Element Case, som ska skydda företagets avancerade och luxuösa smartphone- och surfplattetillbehör mot förfalskningar.
Bradys affärsområde för varumärkesskydd är specialiserade på integrerade lösningar för varumärkesskydd och har nu tagit fram säkerhetsdesignade etiketter som kan skannas med valfri smartphone med app för streckkodsläsning. På så sätt kan produktens äkthet verifieras på ett både enkelt och smidigt sätt.

Yttre etiketter på produktpaketet jämförs med etiketter inuti produktens ram för direkt digital autentisering. Detta är möjligt genom att Brady byggt in HPs molnbaserade Global Product Authentication Service (GPAS) i säkerhetslösningen.

Element Case, en av de ledande tillverkarna av lyxiga tillbehör till smartphones och läsplattor, har drabbats hårt av förfalskningar på den internationella marknaden. Förutom Bradys etikettsystem för produktautentisering har företaget anställt ett team som enbart ägnar sig åt att leta fram produktkopior och driva processer mot varumärkesintrång.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093