23948sdkhjf

Tack för året som gått!

Vi färdas med vindens hastighet genom hösten och plötsligt är det kallt på morgonarna och bilens vindrutor ska skrapas. Det disiga, dystra novembermörkret skingras och ljussken från ljusstakar, elslingor och adventsstjärnor lyser upp tillvaron.
I december får man lite tid att blicka tillbaka på höstens intensiva arbete och summera året som gått. På Packmarknaden är vi rätt nöjda med vår insats som informationsspridare i branschen.

Läsare har också visat uppskattning för vårt sätt att bevaka och rapportera om nyheter och event under året. Det känns värmande med beröm och om det är uppriktigt kan man själv tänka på att lite oftare dela ut sådant till sin omgivning, det kostar trots allt inget. Jag vill passa på att tacka alla läsare för synpunkter, ris som ros, som ni har gett oss under året. Det är stärkande för oss att höra era tankar och åsikter om det som skrivs. Även om det inte omedelbart resulterar in ny artikel bär vi oss med denna kunskap till tillfälle dyker upp. Så slå gärna en signal eller skicka ett mail när ni vill fylla i där det finns mer att tillägga.

För någon årskrönika finns inte plats i denna spalt, men för er som vill blicka tillbaka på några av de nyheter som vi presenterat under året rekommenderar jag en titt i vår folder Produktnytt som följer med som bilaga i denna tidning. En kavalkad av nyheter, stort som smått, i en salig blandning. Alltid finns det där kanske något som ni har missat.

I detta nummer som av tradition är en samutgåva med våra kollegor på danska Packmarkedet hittar ni rapporter från de sista branscheventen för året. Priser duggar tätt över företag och lösningar i vår bransch. Också ett sätt att visa uppskattning för ett arbete som annars inte hade hamnat i rampljuset och fått den uppmärksamhet som det förtjänar. Uppskattning och beröm kan man inte ge för mycket och heller inte få tillräckligt av.

När man blickar framåt är det väl närmast julklappsbestyren som pockar på handling. Det känns långt till nästa utgåva av Packmarknaden i februari. Men det går fort, så lite till får man väl stöka undan innan man släpper taget och kan drömma sig bort framför brasan i den långa julledigheten som för de flesta hägrar i år.

Från oss på Packmarknaden återstår inte mer av året än att önska er alla en riktigt:

God Jul & Gott Nytt År!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062