23948sdkhjf

Ecolean öppnar kontor i USA

Ecolean öppnar kontor i USA för expansion i Nord- och Sydamerika. 
Ecolean fortsätter att bredda sin globala närvaro med ett nytt kontor i Dallas, Texas, USA. Under de senaste åren har Ecolean expanderat till flera nya marknader i Asien, Mellanöstern och Europa. Att få ett fotfäste på de växande marknaderna i Nord- och Sydamerika är ett naturligt nästa steg, menar Andreas Jeppsson, VD på Ecolean Inc.

Den nordamerikanska marknaden för ståpåsar har upplevt en dramatisk tillväxt under de senaste fem åren. En viktig drivkraft för flytande livsmedelsproducenter att använda sådana förpackningar är den ökande efterfrågan från konsumenterna gällande livsmedelssäkerhet och bekvämlighet, och det har genererat ett stort intresse i Ecolean innovativa kallfyllnadsteknik för aseptisk förpackning.

– Det finns ett enormt intresse över hela Nord- och Sydamerika för nya aseptiska förpackningslösningar som betonar säkerhet och kvalitet. Ecoleans kombination av miljövinster och en attraktiv, trygg och bekväm ståpåse passar dessa marknader perfekt, säger Andreas Jeppsson.

Den utmärkta infrastrukturen och strategiska läge gör Ecoleans nya kontor i Dallas perfekt för enkel åtkomst till den amerikanska marknaden samt de växande marknaderna i Central- och Sydamerika. Från det nya kontoret kommer Ecolean att kunna erbjuda en ännu högre grad av service till både befintliga och framtida kunder i regionen.

Ecolean nuvarande kunder i regionen inkluderar Alquería i Colombia och Danone i Argentina, som båda nyligen lanserade strategiskt viktiga produkter med hjälp av Ecolean innovativa förpackningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079