23948sdkhjf

Uppskattat förpackningsevent i Stockholm

I förra veckan bjöd Avisera och förpackningsmässan Scanpack 2015 in till After Work på Stockholm Waterfront. Intresset för evenemanget var stort.
Både väntelistan och kön utanför Stockholm Waterfront var lång då 200 personer tog plats för att mingla, möta kollegor i branschen och ta del av inspirerande föreläsningar. Efter att omtalade Per Holknekt och Johan Säwensten klivit av scenen bjöds det på en helkväll med gedigen mingelbuffé, dryck och desserter.

– Vi hade ett mingel under våren i våra lokaler på Kungsholmen i Stockholm som var väldigt uppskattat. Vi blev sedan tillfrågade av Scanpack om ett samarbete och såg det som ett trevligt tillfälle för oss och Scanpack att möta våra kunder tillsammans. Men vi hade aldrig kunnat ana vilket intresse det skulle väcka och vilken succé kvällen skulle bli! säger Mariella Lundgren, Marknadschef på Avisera.

De 200 platserna blev snabbt bokade och väntelistan var fortfarande lång när kvällens gäster tog plats i den fullsatta lokalen på Stockholm Waterfront. Det bjöds på bubbel och tilltugg när kvällens konferencier Doreen Månsson, känd programledare från SVT, inledde kvällen med många skratt.

Johan Säwensten från Rewise hjälper företag skapa tillväxt och lönsamhet genom att integrera hållbarhet i sin strategi och kommunikation. Gästerna fick ta del av enkla och konkreta exempel på hur hållbarhet med enkla medel kan integreras i det egna företaget. Doreen Månsson lämnade sedan över till sin erfarne och omtalade vän Per Holknekt.



Två av kvällens huvudpersoner, Per Holknekt och Doreen Månsson.

Per Holknekt, grundaren till bland annat Svea och Odd Molly, har belönats med priser och utmärkelser inom allt från bolagsbyggande och mode till musik, reklam, skateboarding mm. Aktuell med sin nya bok och ett nytt varumärke var frågorna många när Per Holknekt intog scenen och talade om vilken roll förpackningen haft då han byggt upp sina varumärken. Kvällen gäster fick själva välja vilket ämne Per Holknekt skulle tala om och det bjöds på en engagerande och gripande föreläsning som inte lämnade någon oberörd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109