23948sdkhjf

Interroll får stororder

Interroll har fått sin hittills största order någonsin på sorteringsanläggningar som underleverantör till USA-baserade NPI, National Presort L.P.,. Det är Brazil Post som ska utöka sin sorteringskapacitet.
För att klara av den ökande pakethanteringen och en alltmer komplex logistik utökar Brazil Post sin kapacitet på fem sorteringsanläggningar i städerna Jaguaré, Cajamar, Florianopolis, Belo Horizonte och Benfica. NPI har utsetts till huvudleverantör och affären är värd 54,5 miljoner dollar.

Interroll ska leverera sex sorteringsanläggningar och tillhörande transportteknik. Ordervärdet för Interroll är ca 18 miljoner dollar mellan 2015-2017. Interrolls avtal med NPI omfattar en första leverans under hösten 2015 och den avslutande sorteringsanläggningen levereras sedan till Brazil Post under 2017.

Brazil Post är en av de största aktörerna inom post- och logistikhantering i Sydamerika. Tillväxten sker främst inom konsument- och e-handelsmarknaden som uppgår till cirka 23 miljarder dollar och förväntas växa med 22 procent i år.

Interroll har sedan tidigare långsiktiga samarbeten med andra ledande postoperatörer som Canada Post, Swiss Post, USPS och China Post. I den kinesiska staden Suzhou slutförs nu installationen av tre nya sorteringsanläggningar hos China Post som är en återkommande kund till Interroll.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062