23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Packnet
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Kurs i köttpackning

Nofima arrangerar i samarbete med Emballasjeforeningen och Emballasjeforsk en utbildning i hur man packar kött. Fokus ligger på nya packmetoder, gasblandningar och förpackningsmaterial.




Exempel på ämnen som tas upp är:































Datum



Tid



Plats







Anmälan görs påhttps://www.deltager.no/kurs_i_pakking_av_kjot_januar_2015



Endagskursen vänder sig till anställda i köttindustrin som arbetar med rött och vitt kött, leverantörer av förpackningsmaterial och förpackningsmaskiner samt anställda i livsmedelsbutiker och kvalitetsansvariga för kött. Kursen är praktiskt orienterad med föreläsningar, diskussioner och visning av förpackningsutrustning. Produktens färg och utseende Lagringskapacitet och tillväxt av bakterier Temperatur i kylkedjan Ljusexponering i butiken Fördelningen av packning mellan industri och detaljhandel Hänsyn till konsumenters önskemål Att kött och pålägg kastas på grund av missfärgning : 27. januar 2015 : 09:30 – 15:30 : Nofima i Ås, Norge Detaljerat program för kursen kommer att vara klart omkring 1 december. Antalet deltagarplatser är begränsat. Avgift per deltagare: 2000 NOK :

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079