Exempel på ämnen som tas upp är:
Datum
Tid
Anmälan görs påhttps://www.deltager.no/kurs_i_pakking_av_kjot_januar_2015
Endagskursen vänder sig till anställda i köttindustrin som arbetar med rött och vitt kött, leverantörer av förpackningsmaterial och förpackningsmaskiner samt anställda i livsmedelsbutiker och kvalitetsansvariga för kött. Kursen är praktiskt orienterad med föreläsningar, diskussioner och visning av förpackningsutrustning. Produktens färg och utseende Lagringskapacitet och tillväxt av bakterier Temperatur i kylkedjan Ljusexponering i butiken Fördelningen av packning mellan industri och detaljhandel Hänsyn till konsumenters önskemål Att kött och pålägg kastas på grund av missfärgning : 27. januar 2015 : 09:30 – 15:30 : Nofima i Ås, Norge Detaljerat program för kursen kommer att vara klart omkring 1 december. Antalet deltagarplatser är begränsat. Avgift per deltagare: 2000 NOK :