23948sdkhjf

Går det mode i förpackningar?

Ja den frågan ställer man sig i årets första Packbridge Efter 3 som också blir premiär för Packbridge i Värmland. Med rubriken ”Is Packaging a Fashion Industry” arrangeras en workshop på engelska.
Föredragshållare är bl a stilcoachen Eva Carlström, som driver företaget Rebornlifestyle AB och som menar att vi kan se på oss själva som förpackningar! Eva Carlström, är bland annat är lärare i samhällskunskap och specialpedagogik, samt utbildad inom konstpedagogik, konflikthantering och kognitiv beteendeterapi, och har mångårig erfarenhet av att se och plocka fram människan bakom ”förpackningen”.

BILD: SAPPI

Mart Ots från Jönköpings International Business School hjälper oss att se på hur exponering i butik förhåller sig till reklaminsatser och Rolling Optics chefsdesignern Farvash Razavi ger exempel på hur deras unika optiska 3D-material ger trendanpassade förpackningar.

Andra medverkande är förpackningsdesigner från designföretaget Motherland och Felix Helander från Packbridge som kommer att att ge oss en aktuell uppdatering av förpackningsmarknaden idag.

Tid: den 25 februari och Plats: Dotank AB i Karlstad, Packbridges representant i Värmland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109