23948sdkhjf

Linds Flexo fördubblar klichékapaciteten

Linds Flexo installerar ytterligare en CDI för klichéproduktion. CDI:n Spark 4260 från Esko är konfigurerad med 4000 dpi för HD-flexo samt även med möjlighet att producera sk FTD klichéer.
CDI:n kommer att installeras under vecka 3 och kommer att vara i full produktion kort därefter. Parallellt med detta installeras även exponerings och efterbehandlingsutrustning från Polimero, vilket innebär en betydande kapacitetsökning samt backup vilket ökar leveranssäkerheten för kunderna.

–Vi kommer även att inom kort introducera ett webcenterbaserat kommunikationssystem för dekor och korrekturhantering som ytterligare kommer att förstärka vår fina kundservice, säger Mats Lind Country Manager Sweden.

LindsFlexo är Skandinaviens äldsta repro och klichéproducent som grundades redan 1914 och firar följaktligen 100 år i år. Sedan augusti 2013 ingår Linds Flexo i Marvaco Group med omkring 80 anställda i Sverige och Finland. Fördubblingen av kapaciteten är ett led i Marvacos/Linds Flexos ambition att vara ledande i Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.084