23948sdkhjf

Agfa Sverige distributör för MGI

Agfa Sverige blir distributör för MGI Digital Graphic Technology. MGI är en ledande tillverkare av digital tryckpress- och efterbehandlingsteknik med bl a Meteor DP8700 XL och JETvarnish 3D.
Sverige blir det tredje land där Agfa och MGI inleder distributionssamarbete. Tidigare säljer Agfa i Schweiz och Italien MGI:s samlade produktutbud. Och samarbetet har där varit mycket lyckosamt. Bl a utsågs Agfa Schweiz till Årets Distributör inom EMEA 2012 av MGI.

– Valet att distribuera MGI:s samlade produktportfölj är lika självklart för oss som det har varit för våra kollegor i Schweiz och Italien. MGI:s produkter är otroligt komplementära till våra. Genom att vi med våra CTP, plåtar och arbetsflödesprogram har daglig kontakt med civiltryckerier inom offset riktar vi oss till samma kundkategori. Med MGI:s maskiner för digitaltryck och 3D-lackering kan vi erbjuda tryckerierna one stop shop. Dessutom säger våra kunder att de dagligen letar efter lösningar som är sant värdehöjande för deras produkter, säger Björn Allskog, Försäljningschef, Agfa Sverige.

– Försäljningspotentialen är väldigt stark mot både offsettryckerier och storformatsproducenter i Sverige. Våra framgångar tillsammans med Agfa i Schweiz och Italien gör mig full av tillförsikt inför samarbetet med Agfa i Sverige. Agfas skicklighet är solid i alltifrån pre-sales till after-sales aktiviteter. Vi är väldigt stolta över att kunna utöka samarbetet med Agfa Graphics Sweden, säger Victor Abergel, MGI:s Executive Vice President.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078