23948sdkhjf

Förpackningslösningar för bioenergi

Danska Fisker Skanderborg A/S är en Skandinaviens ledande leverantörer av förpackningslösningar med många produkter och tjänster för företag verksamma inom bioenergi. World Bioenergy är en självklar mötesplats och de har varit med på mässan sedan 2006.
– Vi har goda erfarenheter av att ställa ut på World Bioenergy. Vi förväntar oss att kunna träffa nya potentiella kunder, men också att kunna möta våra existerande kunder, säger Peter M. Henningsen, Sales Manager vid Fisker Skanderborg A/S.

Fisker Skanderborgs huvudverksamhet är förpackningsanläggningar av olika slag. I produktprogrammet finns vägningssystem, påsmaskiner, pallsystem, sträckfilmsmaskiner, hydrauliska pressar och fyllningsmaskiner för big bags. Det stora och starka urvalet produkter kan kombineras på olika sätt till kundspecifika anläggningar, till exempel anläggningar till träpellets.



– Våra påsmaskiner formar, fyller och stänger påsar och säckar i ett arbetsmoment. Det är det absolut billigaste sättet att packa träpellets eller andra produkter i säckar. Dessutom är träpellets i säckar en enkel logistik, lätta och enkla att hantera. De kan till och med förvaras utomhus, säger Peter M. Henningsen.

Men företagets produkter får bli hemma i fabriken i Stilling på östra Jylland när Fisker Skanderborg kommer till World Bioenergy.

– Våra produkter är så stora att de inte kan visas upp direkt på mässan. Vi visar videofilmer och pratar med besökarna om produkterna. Vi har också stor nytta av de studieresor som arrangeras, eftersom våra anläggningar ofta visas upp där, säger Peter M. Henningsen.

World Bioenergy är en mässa med stor betydelse på många plan, menar han.

-För oss betyder mässan att vi kommer i kontakt med många aktörer inom bioenergi. Vi blir också uppdaterade med ny kunskap på området, säger Peter M. Henningsen.

Worl Bioenergy går som vanligt på Elmi i Jönköping, i år den 3-5 juni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11