23948sdkhjf

Skriv ut i 3D med Photoshop CC

Den nya uppdateringen av Adobes Photohop CC ger alla möjlighet att skriva ut i 3D. Utöver detta lanseras även en ny perspektiv-funktion som gör att användare kan se 2D-objekt från olika vinklar.
Adobe lanserar i dag en rad nya funktioner som bland annat gör det möjligt att enkelt skapa 3D-design med Photoshop CC. Alla prenumeranter av Creative Cloud kan hämta den senaste gratisuppdateringen som gör det möjligt att använda Photoshop till att utveckla, justera och förhandsgranska 3D-designs för 3D-printers. Användaren kan även ladda upp färdiga 3D-designer för 3D-printtjänster online.

– Hittills har det varit en utmaning att se till att den design som skapats med programvaran för 3D-modellering har den information som behövs för att kunna skriva ut vackra 3D-modeller. Nu kan du bara klicka på "Skriv ut" i Photoshop CC och överföra 3D-designen från skärmen till den fysiska världen, säger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef på Adobe.



Photoshop CC är kompatibelt med de mest populära 3D-skrivarna, såsom MakerBot Replicator, och stöder även en mängd olika material av hög kvalitet från 3D-communityn Shapeways, inklusive keramik, metaller och fast sandsten. Dessutom kan Photoshop-användare nu ladda upp 3D-modeller direkt till 3D-publiceringstjänsten Sketchfab samt bädda in modellerna i sin Behance-profil med hjälp av Sketchfabs interaktiva 3D-viewer. Behance är Adobes sociala nätverk för kreatörer med över 1,2 miljoner medlemmar.

Förutom de nya 3D-funktionerna har Photoshop CC också uppdaterats med Perspective Warp, vilket gör att du kan se 2D-objekt från olika perspektiv - något som inte var möjligt tidigare.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078