23948sdkhjf

Dags att anmäla sig till Pacsem

Årets första stora branschsammankomst närmare sig med stormsteg. Pacsem i Karlstad börjar så smått ta form. Den 12-13 mars är det dags för seminariet med förpackningen i centrum. Flera av talarna presenters nu.
Bland dessa märks Stora Enso Packagings VD Ravindra Parasnis som kommer att dela med sig av vad företaget ser i kristallkulan när det gäller framtidens förpackningsutveckling. Han tar bl a upp frågan om hur de bärande trenderna inom livsmedels-och elektronikbranschen kommer att påverka förpackningsindustrin. Stora Enso Packaging är en av världens största inom wellpappförpackningar och en komplett leverantör av automatiseringslösningar för inpackning.

Ravindra Parasnis.

Ett annat högintressant företag som besökare på Pacsem får stifta bekantskap med är Cellutech. Det är ett nystartat utvecklingsföretag som kommersialiserar upptäcker från materialforskningen på bl a Wallenberg Wood Science Center, Chalmers och KTH. Ett nytt spännande material som kan få stor betydelse inom förpackning är skummad cellulosa. Det har liknande egenskaper som EPS men den avgörande fördelen att vara ett helt igenom biologiskt material.

Inom de närmaste dagarna presenteras fler intressanta talare som kommer till Pacsem i Karlstad och som grädde på moset får vi i år åter ledsagas genom förpackningsindustrins labyrinter av ståupparen och komikern Kristoffer Appelqvist – bara han väl värd ett besök på Pacsem.

Gå till: PROGRAM & ANMÄLAN
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109