23948sdkhjf

Packaging Arena växer

Packaging Arena utökar på medlemssidan med Karlstadbaserade webb- och reklambyrån Noboxsolutions. Kopplat till företaget finns nätverket Creators med ca 800 frilansande designers.
Med ett namn som Noboxsolutions kan det kanske verka konstigt att vara medlem i en förpackningsorganisation.

– Som vårt namn antyder vill vi inte ens kännas vid att det finns en box. Men då handlar det såklart att inte om förpackningar. Det är våra idéer som inte ska hämmas av normer och osynliga regler. Förpackningsdesign däremot tycker vi är både kul och utvecklande att jobba med, säger Christian Paulson, vd på Noboxsolutions.

Noboxsolutions arbetar på ett helt unikt sätt när det gäller produktion av design och grafiska alster. Genom det stora nätverket Creators får kunden flera unika alternativ att välja mellan och det är kunden själv som sätter priset.

– Jätteroligt att fler Karlstadbyråer ansluter sig till Packaging Arena. Byråerna här är kända för att vara väldigt duktiga inom både reklam och förpackningsdesign. Ett allt viktigare område inom förpackningsbranschen då mer resurser och mer pengar läggs på attraktiv och funktionell design. Noboxsolutions har en spännande affärsmodell och ett brett nätverk, säger Sandra Eriksson, vd på Packaging Arena.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.144