23948sdkhjf

Logent får stororder av Volvo Cars

Logent utökar samarbetet med Volvo Cars Corporation och skapar i samarbete med Volvo Cars en site för emballagehantering i Göteborg.
Logent har tecknat ett flerårigt avtal med Volvo Cars Corporation. Avtalet innebär att Logent från och med den 1 januari 2014 skapar en site för emballagehantering för Volvo Cars i Göteborg och förstärker därmed Logents position som en viktig strategisk partner åt Volvo Cars.

– Detta är ett viktigt avtal för Logent. Genom detta blir vi en av de största aktörerna för hantering av emballage till Automotiveindustrin. Att öppna vår andra emballagesite endast ett år efter den första visar goda tecken på att vi gör ett bra jobb och har ett konkurrenskraftigt erbjudande, säger Oscar Andersson, Affärsområdeschef Logent Staffing & Site Logistics.

Logent öppnade sin första emballagesite i Skövde 1 januari 2013. Första verksamhetsåret kan sammanfattas som lärorikt där mycket tid har lagts på att lära sig marknaden och förstå behoven. När Logent förvärvade Hallsbergsterminalen för ett år sedan fick man även därifrån med sig kunskap och kännedom inom segmentet. Logent ser en stor potential och möjlighet att effektivisera emballagehanteringen för industrin, menar Oscar Andersson.

Logent AB finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063