23948sdkhjf

Scanket och LabelSupply utvidgar sitt samarbete

Scanket A/S har sålt sina resterande flexomaskiner till LabelSupply A/S tillsammans med den tilhörande omsättningen. – Grunden är lagd för framtiden och båda verksamheter kan nu fokusera på sina specialområden genom detta samarbete, säger Göran Karlsson, LabelSupply.
Scanket A/S har under åren investerat kraftigt i digitaltryck och nu senast i UV flexo, för att kunna hantera större upplagor och specialiserad produktion, och LabelSupply A/S vill fortsätta sin fokus på traditionella trycktekniker och de order som passar till dessa.

Redan för ett år sedan tog LabelSupply A/S över en flexomaskin från Scanket och med förvärvet av ytterligare två flexomaskiner och tillhörande personal nu befäst sin ställning som en stark leverantör av självhäftande etiketter med hög kvalitet.

– Banden mellan företagen är täta och samarbetet med order och kunder kommer att vara en grundläggande del av vår profil och grund. Det är vår uppfattning och plan att med denna förändring fokusera på de enskilda teknikerna och stärka den typen av order, och alla kommer att dra nytta av dessa förbättringar, säger säger Göran Karlsson.

Företagen representeras i Sverige av LabelSupply.se, Göran Karlsson. LabelSupply.se representerar även EME etiketteringsmaskiner ApS.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078