23948sdkhjf

Tetra Pak tog hem en World Star

Tetra Pak har tilldelats en 2014 WorldStar Award för kartongförpackningen Tetra BrikAseptic 1000 Edge. World Star-panelen bestående av 25 branschexperter lovordade produkten, som är en innovation baserad på Tetra Brik Aseptic förpackningens välkända form.
Den är oöverträffat enkel att hantera, hälla upp ur, öppna och återförsluta för konsumenterna. Dessutom nämnde prispanelen de miljömässiga kvaliteterna, potentialen för grafisk formgivning och den geniala konstruktionen som förpackningens främsta meriter.

Tetra Brik Aseptic 1000 Edge med LightCap 30 skruvkork har en karakteristisk sluttande ovansida, som inte bara gör att den sticker ut bland andra förpackningar på hyllan, utan även ger konsumenten betydligt förbättrade hällegenskaper.Med sina kostnadsfördelar, sin stapelbarhet och goda egenskaper från återvinningssynpunkt är Tetra Brik Aseptic Edge dessutom lämplig som förpackning för distribution av flytande livsmedel som mjölk, juice, nektar och drycker utan kolsyra. Sedan lanseringen 2011 har förpackningen tagits i bruk av fler än 50 mejeri- och juicekunder i över 25 länder i världen.

Charles Brand, Tetra Pak Vice President of Marketing and Product Management, säger:

– Precis som många av våra andra produktutvecklingar är innovationen av Tetra Brik Aseptic Edge en lösning som gjorts enkel utifrån vår djupgående förståelse av konsumenternas behov och våra kunskaper om livsmedels- och dryckesindustrin.

Utdelningen av 2014 års WorldStar Awards ägde rum den 7 november när företrädare för 24 organisationer inom förpackningsbranschen, medlemmar av WPO (World Packaging Organisation), samlades för att granska 249 tillämpade förpackningsprojekt från 35 länder.

För mer information om utmärkelserna, besök www.worldpackaging.org
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064