23948sdkhjf

Never-ending box vann guld

En broschyr i form av en “never-ending box”, designad av Metsä Board Packaging Services, vann guld i Hong Kong Print Awards 2013. Metsä Board inspirerades av ett gammalt hälsningskort men ersatte plana sammanhängande ark med sammanhängande små lådor, och lade till budskap och grafik för att lyfta fram sina tjänster.
Boxen trycktes av Safe Power i Hong Kong, och vid den högtidliga ceremonin tog de emot utmärkelsen i kategorin ‘Promotional Printing – Other.

– Vi är glada och stolta att vår broschyr vann en Gold Award, speciellt som vår design inte hade formen av en traditionell broschyr, säger Cyril Drouet, Technical Innovation Director hos Metsä Board Packaging Services, Shanghai.

– Vår never-ending box symboliserar gränslös kärlek eller glädje allt eftersom mottagaren bläddrar sig igenom de olika små lådorna och kommer tillbaka till början. Det är en perfekt metafor för vår kartongs livscykel, från planterade träd till kartong som blir förpackning och slutligen går till återvinning.

Hong Kong Print Awards arrangerades för 25:e året av Graphic Arts Association of Hong Kong och är öppen för designers, tryckare, förlag och övriga företag inom grafisk industri.

Metsä Board Packaging Services (tidigare IBP Integrated Brand Packaging) arbetar med globala varumärken för att öka deras värde och framgångar. Med endast en kontakt kan varumärkesägare lösa sina förpackningsbehov, från design till tryck och leverans via nätverket av pålitliga partners. Huvudkontoret ligger i Shanghai i Kina och servar kunder i Asien, Europa och Amerika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062