23948sdkhjf

Nytt system för effektiv lagerstyrning

Prevas har i samarbete med möbeltillverkaren J.E. Ekornes AS utvecklat Prevas EAM Warehouse. Systemet förenklar hanteringen av uttag och returer till lager samt lagerinventering och bygger på streckkoder och handhållna enheter.
J.E. Ekornes AS är Nordens största möbeltillverkare och tillverkningen sker på sju fabriker, sex i Norge och en i USA, och produkterna säljs över stora delar av världen genom egna säljföretag på utvalda marknader. När det var dags att välja ett nytt underhållssystem till koncernen, valde J.E. Ekornes AS underhållssystemet Infor EAM från Prevas.

Nu har Prevas tillsammans med Ekornes underhållsteam utvecklat Prevas EAM Warehouse, som kopplat mot Infor EAM förenklar hanteringen av uttag och returer till lager samt lagerinventering.
Lösningen förenklar lagerhantering, returer och inventering. Ett arbete som tidigare tog flera dagar kan nu effektivt genomföras på mindre än en dag.

– Prevas mobilinventering är mycket effektiv. Processen för att ta ut och returnera delar har blivit effektiv och enkel. Samtidigt har vi, med hjälp av en iPad och en trådlös skanner, fullständig kontroll på lagerinventeringen. Våra användare av lösningen är mycket positiva, säger Vidar Blindheim underhållskoordinator på J.E. Ekornes AS.

Prevas lanserar officiellt lösningen Prevas EAM Warehouse för kunder vid ett evenemang i Oslo i januari 2014. Lösningen finns dock tillgänglig för demonstration och beställning redan nu.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096