23948sdkhjf

Medarbetare köper Mobergs Mekaniska

Håkan Mårtensson och Peter Larsson förvärvar genom nybildade bolaget Mobergs Mekaniska Verkstad AB konstruktionsverksamheten och den mekaniska verkstaden med dess rörelse och tillgångar i det anrika Mobergs Mekaniska AB grundat 1961.
Båda har anställning i bolaget sedan 2007; Håkan som verkstadschef och Peter som konstruktionsansvarig och projektledare.

Övergången sker den 1 december 2013 och verksamheten fortsätter med oförändrad personalstyrka i samma lokaler på Krusegatan 58 i Malmö.Håkan Mårtensson och Peter Larsson, th, tar över Mobergs Mekaniska Verkstad AB i Malmö .

Nuvarande VD Fredrik Moberg ser ägarbytet som ett bra sätt att renodla de olika verksamheterna som bedrivs idag under varumärket Mobergs:

– Detta är ett naturligt steg som ger oss möjlighet att fokusera mer på utveckling av våra respektive affärsområden. Jag kommer fortsättningsvis att arbeta vidare med Mobergs Trafikinnovation och agenturverksamheten i systerbolaget Mobergs Processkontroll AB. Vi ser det som en bra lösning som ger oss kraft att bättre utvecklas tillsammans med våra kunder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063