23948sdkhjf

Returpack söker ny VD

Efter drygt fem år som VD för Returpack lämnar Pelle Hjalmarsson sin post för nya utmaningar i i livet. Han lämnar på egen begäran sitt uppdrag efter 2014. Rekryteringen av ny VD har påbörjats och ersättaren skall vara på plats under 2014, för att få en bra inskolning, säger styrelseordförande Hans Lindblad.
– Det har varit och är fantastiskt att tillsammans med alla duktiga medarbetare ha fått möjligheten att vara med om att utveckla Returpack till ett kund – och konsumentorienterat företag. Vi har ökat återvinningen i takt med att konsumentens attityder och beteende till att panta har förstärkts samt skapat samarbeten som innebär möjligheter att panta burkar och flaskor på fler ställen än tidigare, säger Pelle Hjalmarsson

– Pelle Hjalmarsson har gjort ett strålande arbete som VD för Returpack och vi hade gärna sett att han stannat ytterligare. Ett företag som Returpack, som bygger sitt arbete på producentansvar och miljöarbete, får aldrig stelna i sitt uppdrag. Den VD vi söker ska fortsätta att värna, stärka och utveckla pantsystemet. För att lyckas med detta behöver den nya VD:n ha en bred profil, med både miljö- och konsumentfokus, plus förstås en rejäl näringslivserfarenhet, konstaterar ordförande Hans Lindblad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.441