23948sdkhjf

Scanstar blev till World Star

Det gick bra för de vinnande bidragen i Scanstar när det var dags att tävla i Worldstar. De två norska Scanstarvinnarna Peterson Packaging och Glomma Papp kan nu även stoltsera med en World Star i prissamlingarna.




Peterson Packaging har tagit fram ett kombinerat lås bärhandtag för wellpapplådor som innebär att man inte behöver använda kniv eller vassa föremål för att öppna lådan. Låset ersätter lim, tejp och andra förseglingsmetoder och har utvecklats för en kontorsstol från Ekornes och därför fått namnet Ekornes H-clips system.

Glomma Papp har utvecklat en materialsnål och stötskyddande transportförpackning för armaturer med en otymplig form. Förpackningen är så sinnrikt konstruerad att packning av lamporna kan ske en och en direkt efter tillverkning. När maximal pallhöjd nåtts läggs ett lock på och godset säkras. Förpackningen gör det lika enkelt för mottagaren att packa upp lamporna.



World Star arrangeras av WPO (World Packaging Organisation) och i år fick 139 förpackningar från hela världen utmärkelsen World Star.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062