23948sdkhjf

Gefle Kartong nyrekryterar

Gefle Kartong förstärker sin säljavdelning Från den 1 november har Mikael Classon anslutit sig till Gefle Kartong´s säljavdelning.
Mikael Classon har en lång och gedigen karriär som säljare inom förpacknings-branschen. Han kom i kontakt med förpackningar redan 1990 i sin tjänst som emballage-tekniker på SAAB reservdelar i Nyköping.

Mikael har sedan tiden på SAAB fortsatt att arbeta med förpackningar, emballage och display material. Efter många år inom SCA Packaging kommer han nu närmast från Tupac AB i Norrköping. Där har Mikael arbetat som säljare med inriktning på butiksexponering med displaymaterial.

Mikael Classon

Mikael kommer att arbeta från Gefle Kartongs kontor i Nyköping och där ansvara för försäljning mot våra kunder i Mellan- och Södra Sverige.

– Jag är mycket glad att vi idag kan meddela att vi utökat vår säljavdelning med Mikael Classon. I samband med den positiva utvecklingen av Gefle Kartong & Produktion i Karlstad är det nu ett naturligt steg för oss att utöka vår säljavdelning. Gefle Kartong har alltid arbetat i en nära relation till sina kunder och med tanke på Mikaels gedigna bakgrund från förpackningsbranschen så kan vi nu ge våra nya och gamla kunder en utökad service och support, säger Linda Folcke, VD.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063