23948sdkhjf

Arta Plast satsar österut

Arta Plast har anställt en ny försäljningschef för den Finska, Baltiska och Ryska marknaden. Saila Inervo har lång erfarenhet från finska livsmedelsbranschen och export till bland annat den Ryska marknaden.


Saila Inervo, Sales manager Finland, Baltics & Russia .

Arta Plasts försäljning till Finland, Ryssland och Baltikum har under senaste tre åren ökat kraftigt och med köpet av KWH Prepac 2010 blivit en del av företagets viktiga ”hemmamarknad”.

– En dedikerad försäljningschef och kontaktperson på Arta Plast är en strategiskt viktig förstärkning av teamet på Arta Plast och den service vi vill ge våra kunder, säger VD Helge Steg.

– Det känns spännande att komma till ett företag som är känt för sin förmåga att betjäna sina samarbetspartners med sin leveranssäkerhet och innovationsförmåga samt personalens kompetens och personliga engagemang, säger Saila Inervo.

– Min långa och bred erfarenhet av produktutveckling och samarbete med olika företag i livsmedelsbranchensträcker sig över 20 år bakåt i tiden och denna erfarenhet ser jag fram emot att tillsammans med mina kollegor i Arta Plast använda på det bästa möjliga sättet också i framtiden.

– Vi ser fram emot en spännande framtid med en ännu större förståelse och lokal förankring på den Finska, Ryska och Baltiska marknaden med snabbare och tydligare kommunikation på kundens egna språk, avslutar Helge Steg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078