23948sdkhjf

Etikettskrivare med fotokvalitet

Xid, specialist på allt som rör hantering av utskrifter & automatisk insamling av data, lanserar den nya etikettskrivaren speedstar3000. Speedstar3000 är en etikettskrivare som producerar utskrifter i fotokvalitet med 300 mm per sekund.
Speedstar3000 bygger på en ny teknik inom bläckstråle-genren, det senaste inom utskrifter, som heter memjet. Den unika bläckteknologin gör bläckförbrukningen till marknadens lägsta, menar Xid.

Med 250 ml färg i varje behållare, 1,25 l totalt, och sin robusta konstruktion är maskinen byggd för 24 timmars drift, 7 dagar i veckan. Skrivaren har inbyggd dator med touchskärm, med ett par enkla tryck väljer man etikett och antal för att sedan skriva ut.

En användare är Mont Blanc Group som tillverkar takräcken, takboxar, cykelhållare m m till de flesta bilmärken på marknaden. De använder idag en Speedstar3000 för att producera etiketter i fotokvalitet till samtliga ytteremballage för att ge kunden en bild av vad som ligger i kartongen.

– Vi har även programvara för att designa etiketter och lagra information för vidare spårbarhet. Vårt uppdrag är att skapa enkla verktyg för att göra avancerade uppgifter lättanvända och okomplicerade, säger Kent Hansen, Produktansvarig Speedstar3000.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375