23948sdkhjf

Ny pallmärkning från Mectec

Märknings- och etiketteringsspecialisten Mectec lanserar en ny enhet för pallmärkning. P6000 erbjuder ett stort antal funktioner inbyggt i två olika versioner av skåp, aluminium och rostfritt stål.
I takt med ökade krav på effektivitet, produktivitet och spårbarhet, ökar även behovet av automatisk pallmärkning. P6000 levererar en flexibel, pålitlig, säker och enkel lösning för att maximera produktiviteten, även i de mest krävande industriella miljöerna.

Innovativ applikator i non-stick som hanterar etiketter i standardformaten A5 och A6. Tack vare en unik design kan kunden själv ställa om vridriktningen på applikatorn, vilket ger en flexibilitet även för kommande behov. Robusta delar säkerställer att etiketterna appliceras med perfekt precision varje gång. Med funktioner som integrerad check scannar går det inte iväg några pallar med oläsbara streckkoder.

Med höger och vänsterversion blir lösningen operatörsvänlig vid varje installation. Med RS232, Ethernet och konfigurerbara I/O's blir lösningen mycket enkel. P6000 är utrustad med maskinstopp och skåpsmonterade sensorer för att förhindra att operatören kan komma åt rörliga delar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063