23948sdkhjf

ATEX- och livsmedelsgodkänd termoplast

AB Carlsson & Möller i Helsingborg lanserar nu den första permanenta antistatiska termoplasten som är testad och godkänd enligt ATEX-direktivet 94/9/EG och som uppfyller riktlinjerna enligt FDA och USDA samt är 3A-Dairy certifierad.
Konstruktionsplasten Tivar CleanStat, som är utvecklad av Quadrant, är den enda konstruktionsplasten på marknaden som varaktigt förhindrar uppbyggnaden av laddning och statisk elektricitet vid hantering av organiska och syntetiska material.
Den antistatiska konstruktionsplasten minimerar därmed potentiella explosionsrisker vid hantering och risken för kontamination, vilket ger en säkrare produktion och en hög produktkvalitet.
Materialet är avsett för ett brett spektrum av applikationer, främst inom läkemedels- och livsmedelsområdena för att tillgodose kraven på säker miljö och ren hantering/tillverkning enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
Tivar CleanStat lagerförs av Carlsson & Möller i plattor i standardfärgen vitt. På begäran kan materialet även fås i form av rör och stänger samt i andra kulörer. Carlsson & Möller kan även leverera bearbetade detaljer och halvfabrikat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062