– Måltiderna har fått stor uppmärksamhet här på mässan, särskilt
gillade besökarna vår soppa på pilgrimsmusslor. Det är en verkligt
unik produkt som inte kan göras med någon annan metod än
MicVac-metoden, säger Michèle Van Iersel, Sales & Marketing
Manager, på företaget som hade premiärvisning och smakning av
färdigrätterna på Tavola-mässan i Belgien i mars.MicVac och Foodpartners träffades första gången på en mässa förra året.– När vi hade smakat MicVacs färdigrätter, baserade på fisk och musselsoppa visste vi direkt att det här var sättet vi skulle lansera våra egna kylda färdigrätter. Foodpartners är specialiserade på fisk och skaldjur och vi har aldrig tidigare testat en färdigrätt som är så naturtrogen originalet, säger Michèle Van Iersel.– Vi är väldigt stolta att ha Foodpartners som nya kunder för vår innovativa teknologi för premiumfärdigrätter. Foodpartners är det första företaget att installera MicVac Microwave Tunnel 3.0 med den senaste tekniska utvecklingen, säger Håkan Pettersson, VD i MicVac.Läs mer om MicVac som ställde ut på Anuga Foodtec i kommande nummer av Packmarknaden.