23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Packnet
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Skivat kött i mörpack

Scan lanserar skivat kött i mörpack. Med förpackningen möras köttet ända fram till öppningsdatum. – Med mörpack för skivat kött vill Scan ge alla konsumenter ett riktigt mört svenskt kött till den stundande grilsäsongen, säger Robert Lundgren.Nu finns även skivat kött i mörpack från Scan.

Vecka 15 lanserar Scan skivat kött i mörpack. Köttet är helt naturellt och vakuum-förpackningen gör att köttet fortsätter att möras ända fram tills dess den öppnas. Eftersom köttet ligger i vakuum får de även en lång hållbarhet.Sedan tidigare säljer Scan hela köttstekar i mörpackat, med väldigt gott resultat. En satsning på kvalitet som slagit väl ut och nu alltså följs upp med lanseringen av skivat kött i mörpack.,Scan mörpack skivat lanseras i fem produktvarianter: entrecote, ryggbiff med kappa, rostbiff, samt benfri kotlett och karré. Varje köttdetalj har sin utvalda skivtjocklek och i varje förpackning ligger ett exakt antal skivor. Köttets ursprung är som alltid svenskt i Scan-märkta varor och kommer från svenska lantgårdar. – Det här är ett nytt skivat sortiment med en noga utvald skivtjocklek för varje detalj. Hur köttet förpackas är också viktigt för den slutliga ätkvaliteten. I vårt mörpack blir köttet bara mörare ju närmare bäst före datumet det kommer. Köttet är svenskt, skivat och mört, och passar perfekt till både grillen nu i sommar, och i stekpannan, säger Robert Lundgren, kategorichef kött, Scan.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web02