23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Packnet
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Köttförpackning för hängande exponering

Darfresh är namnet på ett nytt system för förpackning av kött från Sealed Air Cryovac, och det som utmärker det är att de vakuumförpackade produkterna kan exponeras i lodrätt position i butiken.

Ett av de första företagen som har nappat på den här idén är italienska

GF Carni, ett av sitt lands ledande producenter av charkprodukter.

Carni lanserar nu delar av sitt sortiment av styckat kött på samma sätt

som skivat pålägg, hängande och försett med en pappersryttare.

Det kött som förpackas med Darfresh-metoden får ett säljfrämjande

utseende, resonerar Cryovac, eftersom filmen sluter tätt kring

produkten. Detta innebär att förpackningarna kan ställas eller hängas

lodrätt.

Metoden som används är VSP − Vacuum Skin Packaging, och det finns

möjlighet att välja ur ett brett sortiment av filmer med goda

barriäregenskaper för topp och omslutning av produkten.

Förlängd hållbarhet, förbättrad kvaliltet och säkerhet är fördelar som producenten framhåller.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|