23948sdkhjf

Från Kvidinge till Billesholm

Sedan en kort tid tillbaka har kände pås- och bärkassetillverkaren Stenqvist lämnat sina ?rötter? i skånska Kvidinge och flyttat till nya lokaler några mil bort i Billesholm, som ligger drygt 2 mil öster om Helsingborg.
- Det är kanske inte världens centrum för alla, men för oss på Stenqvist blir Billesholm ett viktigt nav för försäljning, service och support samt ekonomi och administration, säger VD Jörgen Ajslev.
Stenqvist har expanderat mycket kraftigt och omsättningen har närmare tiofaldigats de senaste 10 åren. Det är i stor utsträckning ett resultat av en rad förvärv såväl i Norden som i övriga Europa. För cirka ett år sedan påbörjade Stenqvist ett målmedvetet arbete att omstrukturera verksamheten genom optimering av produktionen.
- Arbetet har i huvudsak gått ut på att renodla våra olika fabriker så att vi kan möta den ökade konkurrensen genom mer effektiv och rationell produktion, säger Jörgen Ajslev. Nu tar vi ytterligare ett steg och samlar stora delar av vår kompetens till en ort, nämligen Billesholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078